• December; gezellig of ongezellig?

    Drukke maand? Veel onrust voor uw zoon en/of dochter?

    De decembermaand is alweer even aangebroken. Voor veel kinderen een heerlijke maand vol met cadeautjes en verrassingen. Wanneer uw kind echter te kampen heeft met een stoornis, kan deze maand zorgen voor te veel prikkels, verwarring en emoties. De ‘o, zo leuke decembermaand’ is ineens een stuk minder leuk. Het kind kan zich verward en eenzaam voelen, waardoor boosheid en verdriet kunnen ontstaan. Hoe kunt u er voor zorgen dat de maand december wel leuk blijft?

    Ik kan vanuit mijn kennis en ervaring helpen om deze periode voor uw zoon en/of dochter te vergemakkelijken.
    U kunt contact opnemen met info@rtpraktijksupport.nl voor meer informatie.
    U staat er niet alleen voor…

Comments are closed.