• Mijn praktijk

  Welkom bij praktijk SuppoRT.

  Soms gaat het leren of de ontwikkeling van een kind niet vanzelf en is er ondersteuning nodig. Deze ondersteuning kan geboden worden in de vorm van Remedial Teaching of individuele begeleiding. Ik bied ondersteuning aan ouders, leerkrachten en kinderen. U kunt bij mijn praktijk terecht voor verschillende soorten kortdurende of langdurende behandelingen.

  Ik werk met kinderen wanneer er sprake is van:
  – lees- en spellingsproblemen, zoals dyslexie
  – reken- en wiskundeproblemen, waaronder dyscalculie
  – schrijfproblemen
  – algehele leerachterstand
  – gedragsproblemen
  – concentratieproblemen
  – faalangst
  – ontwikkeling zelfvertrouwen

  Naast het begeleiden van kinderen in mijn eigen praktijk, werk ik ook als groepsleerkracht in het speciaal onderwijs. Ik probeer door middel van het bijwonen van lezingen, cursussen en het bijhouden van vakliteratuur bij te blijven en mij verder te specialiseren in mijn vakgebied. Ik ben lid van de Landelijke Beroepsvereniging voor Remedial Teachers (LBRT).

  De begeleiding die ik bied is individueel, op maat gesneden en afgestemd op de behoefte. Na een kennismakingsgesprek begint de begeleiding met het opstellen van een individueel werkplan. Tijdens en na afloop van de begeleiding vinden evaluaties plaats.

  Voor begeleiding kunt u in mijn praktijk terecht, maar de hulp kan ook op de school van uw kind of bij u thuis geboden worden. In het eerste gesprek kunnen we hier verdere afspraken over maken.

  met vriendelijke groet,
  Jacqueline Boonman
  info@rtpraktijksupport.nl

Comments are closed.