• Sinterklaas

  sinterklaasDe aanloop naar 5 december is een heftige tijd voor je jonge kind. Tegenwoordig wordt er overal Sinterklaas gevierd; op de speelzaal, het dagverblijf, op de speel/sportclub, bij de oppas, het werk van papa en mama, bij opa en oma 1, bij opa en oma 2, bij vrienden, bij tante Truus etc. Maar de vraag is: Is dit allemaal wel leuk?

  Wanneer je kind gevoelig is voor alle hectiek in deze periode beperk dan bewust de hoeveelheid ‘Sinterklaas’:
  1. Zet de televisie uit
  2. Bewaar geen reclamefolders
  3. Vermijd het samen boodschappen doen
  4. Beperk het aantal ‘Sinterklaasuitjes’.

  Je mag gerust nee zeggen tegen de sportclub, je werk en de oppas. Vraag in plaats daarvan of iedereen in één keer bij u thuis het Sinterklaasfeest wil komen vieren. Dit is tenslotte in het belang van je kind, en voor jonge kinderen geldt gelukkig nog: wat niet weet wat niet deert…

  Voor meer informatie; info@rtpraktijksupport.nl

Comments are closed.