• Opvoedkundig spreekuur

    Opvoeden is een uitdaging! Als opvoeder komt u regelmatig voor leuke en verrassende situaties te staan. Echter, u kunt ook te maken krijgen met lastige opvoedkwesties, waarvan u niet goed weet hoe u deze kunt doorbreken. U kunt terecht voor alledaagse opvoedingsvragen, maar ook als u zich zorgen maakt over de ontwikkeling van uw kind of als u uw kind verder wilt stimuleren in zijn ontwikkeling. Natuurlijk kunt u ook bij mij terecht, indien u zich zorgen maakt over de ontwikkeling van uw kind op school. Via info@rtpraktijksupport.nl kunt u aangeven welke onderwerpen u wilt bespreken. Het opvoedkundig spreekuur zal plaatsvinden op dinsdag (nader te bepalen datum). Dit kan persoonlijk bij u thuis of telefonisch.

    Voor vragen; info@rtpraktijksupport.nl

     

Comments are closed.